Traditie in maatwerk

Kwaliteit zit in onze genen

Noteborn is opgericht in 1983 en heeft zich vanaf het begin toegelegd op ontwerp, productie en distributie van maatwerkkastwanden. De passie voor productontwikkeling én de fascinatie voor het achterliggende productieproces is een van de doorslaggevende succesfactoren voor Noteborn. In de loop der jaren is een geheel eigen collectie opgebouwd, het productieproces is daarbij altijd in eigen hand gehouden. Hierdoor is Noteborn als geen ander in staat hoogwaardig maatwerk te leveren bij een aanzienlijke productiecapaciteit. De vakmensen van Noteborn combineren de allerlaatste technieken met ambachtelijk handwerk, materiaalkennis en oog voor detail.

Maatwerkoplossingen sinds 1983

Maatwerkoplossingen sinds 1983

Met een kast van Noteborn gaat veelal een langgekoesterde wens in vervulling. Wij zorgen ervoor dat het resultaat precies overeenkomt met úw wensen.

Maatwerk in schuifdeuren, kastwanden en inloopkasten

Maatwerk in schuifdeuren, kastwanden en inloopkasten

Met Noteborn kiest u voor een 100% Nederlands kwaliteitsproduct, gemaakt in onze eigen fabriek in Heerlen. Daarbij mag u rekenen op de allerbeste service, van ideeënvorming tot oplevering. De plaatsing bij u thuis wordt verzorgd door onze eigen vakkundige monteurs, wij regelen alles voor u.

Garantie

Garantie

De producten van Noteborn zijn het resultaat van jarenlange productontwikkeling. Tegenover elke nieuwe interieur wens staat een technologische innovatie. Doordat we uitsluitend met de allerbeste materialen werken, kunnen we u zonder meer tien jaar garantie geven op bewegende delen.

Noteborn Background
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u cookies toestaan? Ja, geen probleem Disclaimer