Functies & oplossingen

Schuine wanden, rare hoekjes en aflopende daken?

Zo zien we het graag bij Noteborn! Juist in grillige ruimtes komen onze maatwerkkasten optimaal tot hun recht. Met Noteborn benut u elke ruimte zo slim en stijlvol mogelijk. Zo wint u veel plaats en maakt u optimaal gebruik van uw interieur. Professioneel ontworpen en door vakmensen bij u thuis gemonteerd

 • Schuine wanden, rare hoekjes en aflopende daken?

  Zo zien we het graag bij Noteborn! Juist in grillige ruimtes komen onze maatwerkkasten optimaal tot hun recht. Met Noteborn benut u elke ruimte zo slim en stijlvol mogelijk. Zo wint u veel plaats en maakt u optimaal gebruik van uw interieur. Professioneel ontworpen en door vakmensen bij u thuis gemonteerd.

  Altijd een oplossing

  Altijd een oplossing

  Een schuin dak, een onregelmatig plafond of een ongelijke vloer… het is geen enkel probleem. Onze maatwerkoplossingen worden tot op de mm nauwkeurig bij u thuis opgemeten en in onze fabriek afgestemd op de bijzonderheden bij u thuis. Hoe gek dat hoekje of die schuine kant ook is, wij hebben er een oplossing voor, zodat u jarenlang optimaal kunt genieten van uw maatkast.

  Sluitend geheel

  Sluitend geheel

  Onze deuren worden zowel in glas als in paneel precies onder de juist hoek van het dak gefabriceerd. Zo geniet u van een sluitend geheel.

 • Geen millimeter gaat verloren

  Geen millimeter gaat verloren

  Wilt u de beschikbare ruimte optimaal gebruiken dan kunnen wij de kast voor u ontwerpen zodat er geen milimeter aan ruimte verloren gaat. Zowel het interieur als de deuren sluiten perfect aan in de hoek en geven u kast een strakke uitstraling.

 • Perfect van buiten en van binnen

  Perfect van buiten en van binnen

  Net als de kast, wordt ook uw interieur voor u op maat vervaardigd. In overleg met uw Noteborn-adviseur richt u het interieur geheel naar uw persoonlijke wensen in. Van uw schoenencollectie tot uw avondkleding, voor alles hebben een oplossing op maat. Zo creëert u een overzichtelijk en opgeruimd geheel. Hoe ongelijk of onlogisch de ruimte ook is.

  Ongelimiteerde kleurkeuze

  Ongelimiteerde kleurkeuze

  Naast de maatvoering laat Noteborn ook de kleurstelling aan uw verbeelding over. De interieurs van Noteborn zijn verkrijgbaar in tien geselecteerde kleuren.Verder heeft u de keuze uit meer dan vijftig verschillende decors. Zo ontstaat een schuifdeur, dressing, sideboard of room divider die aansluit bij de overige kleuren van uw interieur. Wordt het bamboe of diepzwart gelakt glas? We maken veel makkelijk voor u, maar kiezen moet u toch echt zelf doen.

  

Noteborn Background
Deze website maakt gebruik van cookies. Wilt u cookies toestaan? Ja, geen probleem Disclaimer